To Farumspillere får priser til B&F

willharr

Hele to spillere fra Farum Cats kunne lørdag tage hjem med priser fra DAFL’s Best and Fairest award-aften.

Harrison Johnson har haft en fantastisk første sæson hvor han har spillet sig helt ind i kernen på holdet. Han bringer en vildskab til holdet og er altid klar med nogle fantastiske tacklinger. Det er bland andet derfor han tog prisen som bedste førsteårsspiller i ligaen.

William Andersen har gennem flere år været en profil, men i år har han taget de sidste skridt op i supereliten i Danmark. Med nær-perfekt boldkontrol og fantastisk fysik samt et løberepertoire som mange misunder lykkedes det ham at slå australske Dylan di Nardi fra Barracudas med en stemme i kampen om at blive ligaens bedste spiller. Det er femte gang i historien en Farumspiller tager prisen, tidligere har Christian Rose (2006), James Coumans (2011), Mathias Biron (2012) og Troels Ottesen (2013) taget prisen.